Výborné husacie a kačacie hody bližšie, ako by ste čakali.

Silný gurmánsky zážitok vo forme kačacích a husacích hodov s bezplatným, dobre dostupným parkovaním.

Chutné pečené kačacie stehno so šarlátovo červenou kapustou a výbornou domácou knedľou môžete ochutnať každý pracovný deň, ako súčasť vynoveného obedového menu. O pravý gurmánsky zážitok sa však postará až trojchodové menu, kde pred hlavným chodom roztancuje chuťové poháriky pravá paštéta z kačacej pečene s pečeným jablkom a chrumkavým toustom a všetko je zakončené lahodným jablkovým koláčom so zmrzlinou, ktorému neodolá žiaden maškrtný jazýček.

Keď si rozotriete jemnú husaciu pečeň po čerstvom chlebíku a ochutnáte, nebudete sa vedieť dočkať pokračovania v podobe pečenej husi s červenou kapustou a lokšami. Či už vo dvojici, v obklopení dobrých priateľov alebo pri oslave významnej udalosti v jednom z našich privátnych salónikov, dobrý pocit zo spoločenskej udalosti upevní jablkovo višňová štrúdla podľa domácej receptúry.

Pod vedením nového šéfkuchára

Martin Latiak je profesionálom v gastro odvetví už viac ako 20 rokov. Jesennou sezónnou ponukou nadväzuje na tradíciu kačacích hodov, s cieľom ponúkať prvotriedne suroviny v kvalitnom prevedení za dostupné ceny. Dôkazom toho je aj vynovené denné menu, na ktorom vidieť, že keď sa stretne dostatok fantázie a kreativity s dlhoročnými skúsenosťami, výsledkom sú pestré jedlá obohatené medzinárodnou kuchyňou s vynikajúcim pomerom cena/kvalita.

 

Kačacie hody